فرض کنین بعد از فکر و جمع کردن پولها، اندرویدتون رو خریدین و دارین باهاش ذوق می کنین! معلومه که اولین کارتون وصل کردن دستگاه جدید به گوگل بوده تا کانتکتها و ایمیلها و نقاط مهم توی نقشه و غیره سینک بشن و این دستگاه جدید بشه یک دستگاه شخصی. اما قدم بعدی چیه؟ کمی ور رفتن به منوها و بازی و کشف و بعدش – در مورد من – نصب این اپلیکیشنها.
سایفون ۳. معلومه که در ایران اسلامی عزیز اولین کار نصب کردن یک ضد فیلتر است. با این برنامه می شه رفت فیسبوک و به گوگل پلی وصل شد. توجه کنین که این برنامه هم فیلتره و در نتیجه باید با یک کامپیوتر دانلودش کنین و برای خودتون ایمیلش کنین و نصبش کنین. نصب این برنامه ممکنه لازم داشته باشه که از توی منوها گزینه «نصب برنامه های متفرقه» یا چنین چیزی رو فعال کنین.
بازار. این برنامه مثل گوگل پلی کار می کنه ولی در ایران. بدون مشکل می شه ازش دانلود کرد و معمولا به روزه و تعداد زیادی هم برنامه ایرانی داره. به نظرم فعلا بعد از گوگل پلی که وصل شدن بهش نیازمند سایفون است، بهترین گزینه است برای اضافه کردن برنامه به دستگاه اندرویدی شما.
Foursquare. یک برنامه برای پیدا کردن رستورانها، سینماها، نونواییها و هر چیز عمومی در اطرافتون. شاید خیلی به درد اکثر آدمها نخوره ولی اگر معتادش بشین می تونین تمام طول یک شام رو به موبایل چشم بدوزین و تلاش کنین از روی جی پی آر اس مزخرف ما ، چک این کنین.
Music Folder Player. برنامه پخش کننده آهنگهای قر و قاتیای که ما داریم. اکثر پخش کنندههای موزیک ور می دارن فایلها رو بر اساس خواننده و اسم هایی که توی تگ اومده مرتب می کنن و در نتیجه من و شما می مونیم و دویست تا آهن به اسم New Folderکه خواننده همه شون FolanMusicDotCom است. این موزیک پلیر اما مثل آدم بر اساس دایرکتوری می تونه فایل پخش کنه؛ چیزی که من معمولا لازم دارم.
Feedly. برای خوندن فیدها. من اخبار و وبلاگها و بقیه چیزها رو با این می خونم.
Pocket. یکی از بهترینهای هر گوشی. اول پلاگینش رو برای فایرفاکس یا گروم دانلود می کنین و هر وقت به چیزی رسیدین که با خودتون گفتین «اینو بعدا می خونم» اون دگمه رو فشار می دین و توی پاکت بعدا می خونینیش. اونم با فرمت تر و تمیز برای خوندن روی موبایل و همچنین امکان مطالعه آفلاین.
Offline Dictionaries. یک کلام: دیکشنری آفلاین. بعد از نصب باید دیکشنری زبانی که می خواین رو بهش اضافه کنین. مثلا انگلیسی به انگلیسی.
Air Droid. بهترین برنامه برای وصل کردن کامپیوتر به گوشی. باهاش می شه فایل ترنسفر کرد، اسمس جواب داد، عکس دانلود کرد و غیره.
Viber. برای چت با دوستان و حتی حرف زدن و حتی رابطه تصویری. با قابلیت فرستادن استیکر، مکان روی نقشه و خیلی امکانات باحال دیگه.
Divar. یا همون دیوار خودمون. یک برنامه که یکسری توش دنبال فروختن جنس های دست دومشون هستن و من دنبال سرگرم شدن با دیدن اینکه کی چی رو چند می فروشه.
Moon+ Reader. کتابخون دیجیتال مورد علاقه من. معقول ور احت.
Team Viewer. برای وصل شدن به سیستمهای راه دور و حل مشکلات آدم ها و وصل بودن به کامپیوتر در جلسات کاری و …
Google Keyboard. در اندروید کیبورد هم مثل هر چیز دیگه یک نرم افزار قابل کنترله. من کیبوردهای مختلفی رو تست کردم و بین مجانی ها این از همه بیشتر باهام جور بود. شما می تونین کیبوردهای دیگه ای رو تست کنین و به این نتیجه برسین که کدوم برای شما بهترینه.
Terminal Emulator & ConnectBot. هر گیکی باید یک کامند لاین و یک برنامه اس اس اچ هم داشته باشه. مال من این دو تا هستن.
HootSuite. رو من برای توییتر استفاده می کنم ولی چندان ازش راضی نیستم.
ُGoogle Maps. برای نقشه و مسیر یابی. خوبیش اینه که می شه روی کامپیوتر نقشه رو بررسی کرد و ستاره گذاشت و بعد روی موبایل دیدش و از اون مهمتر امکان مسیر یابی و غیره.
ُGmail. برای خوندن ایمیلها.
ُGoogle Chrome. برای وبگردی
اگر شما چیز دیگهای استفاده می کنین و ازش راضی هستین خوشحال می شم توی کامنت ها اضافه اش کنین تا یک لیست خوب داشته باشیم.