از تابناک براتون نقل میکنم. محض خنده:
نفوذ تجهيزات جاسوسي به سازمانهاي دولتي كشور
كد خبر: ۲۰۹۵۴ تاريخ انتشار: ۰۹:۳۹ – ۲۰ مهر ۱۳۸۷ تعداد بازديد: ۲۵۳۸۹
كمكاري و سهلانگاري نهادها و ارگانهاي مسئول، سبب شده است تا استفاده از دستگاههاي الكترونيكي و مخابراتي مشكوك با قابليت فرستادن اطلاعات به شركتهاي سازنده در ادارات و سازمانهاي دولتي متداول شود.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، در همين زمينه، از چندي پيش، يكي از برندهاي معتبر سازنده دستگاههاي مخابراتي و مودمهاي رايانهاي، اقدام به نصب تجهيزات الكترونيكي پيچيده در محصولات خود كرده است تا همه اطلاعات دريافتي و ارسالي از سوي اين مودم، با عمليات ويژه به شركت سازنده فرستاده شود و حتي اطلاعات موجود در حافظه اين كامپيوترها نيز تخليه و ارسال ميشود.
اين در حالي است كه به رغم تذكر نهادهاي مسئول، اين نوع مودم، تنها از يكي از سازمانهاي بزرگ دولتي جمعآوري شده و همچنان شيوع استفاده از آن كه به دليل قيمت پايين و قابليت بالا، بسيار جذاب است، در بسياري ارگانهاي دولتي و حتي برخي نهادهاي امنيتي به چشم ميخورد.
بايد خاطرنشان كرد كه مودمهاي شركت «يو.اس…» سازنده انواع بيسيم كه در اينترنت پرسرعت (ADSL) و همچنين مودمهاي خانگي (Dial-Up) مورد استفاده بوده، غالبا از نوع External (خارج از رايانه) مورد استفاده قرار ميگيرد و بازار اصلي فروش اين محصولات در كشورهاي حوزه خاورميانه و جهان سوم است.
اين در حالي است كه پيش از اين، گزارشهايي مبني بر ورود محمولههاي بزرگ گوشي تلفن همراه از عراق و با همكاري نيروهاي آمريكايي به كشور دريافت شده بود كه با قيمت كم، اما قابليت جاسوسي از مكالمات و اطلاعات فرد دارنده گوشي در ايران توزيع شده بود.
شرکت مورد نظر که بدون شک US Robotics است که برای سالها پیشرو ساخت مودم در جهان بوده. خبر هم ساخته تابناک که متاسفانه نمیدونم خبرنگارش از کجا این اطلاعات رو کسب کرده (: اصولا نیازی به حرف زدن نیست ولی مینویسم که ننوشته نمونم (:
اولا که اگر قرار باشه مودم من کل اطلاعات کارهای من رو به یک مرکز جاسوسی هم بفرسته، پهنای باندم نصف می شه و مخابرات هم میبینه که از کل ترافیک نصفش داره به یک مقصد خاص میره. در عین حال مودم به حافظه کامپیوتر من دسترسی نداره (: و از اون بامزهتر اصولا مودم اطلاعات به دردبخوری از فعالیت من در اینترنت هم نداره. وقتی من ایمیل میخونم، وقتی به جایی لاگین میکنم و … اطلاعات در سطح سیستم عامل کدگذاری شدهاند و بعد به مودم داده میشوند و مودم کار خاصی روشون نمیکنه و فقط میذارتشون روی سیم.
در مورد تلفن هم خوبه بپرسیم «چطوری؟» فرض کنید شما میخواهید یک موبایل بسازید که مکالمات مهم بقیه رو منتقل کنه به دشمن! دشمن کجاست؟ نزدیکترین جاش تو خاک عراقه. به شکل منطقی تنها راه اینه که موبایلی که دست شماست، یک فرستنده چند صد کیلومتری هم باشه که مکالمات رو علاوه به آنتن نصب شده توسط سرویس دهنده در ایران، تا خاک عراق هم مخابره کنه! این حتی توی فیلمهای جیمزباند هم پیاده سازی نشده (: اوه.. مگر اینکه خبرنگار عزیز معتقد باشه که سر هر چهارراه یک آنتن نامریی توسط دشمن نصب شده که موبایل اطلاعات رو علاوه بر آنتن اصلی به اون هم بده. در نهایت تنها چیزی که لازمه یکسری کاماندو است که هر چند ساعت یکبار به همه دکلهای سر همه چهارراهها سرکشی کنند و اطلاعات ذخیره شده رو به مقر فرماندهی دشمن برسونند و فایلهاش رو پاک کنند تا جا برای جاسوسی ساعت بعد باز بشه.