پروژههای بزرگتر
-
فرابازار هم که ایده خوب مورد نیاز است: نظر دادن در مورد شرکت ها توسط مصرف کننده ها و جوابهای شرکت ها. فعلا هم خوب پیش رفتن و امیدوارم چنین جایی باشه برای بررسی وضعیت و تجربه دیگران با شرکت ها.
-
سایت حق فراموشی هم پروژه مهمی است. توش میتونین بررسی کنین و البته پیگیری که کدوم سایت ها حق فراموشی رو به رسمیت میشناسن یا در مورد حق فراموشی اطلاعات بیشتری بگیرین
-
ایوب کوکبی هم درخواست کرده پروژه واژه دان رو معرفی کنم. خودش می گه واژهدان با- جستجویِ سریع در لغتنامههایِ معتبرِ فارسی کمک میکند زیباتر بنویسید و اسیرِ واژههایِ تکراری نشوید. با این برنامه میتوانید مترادف و متضادِ کلماتِ فارسی را پیدا کنید. بینِ حجمِ عظیمی از اشعارِ فارسی جستجو کنید. از سرهمنویسی یا جدانویسیِ کلمات (کتابخانه یا کتابخانه) مطلع شوید. معادلِ فارسیِ کلمات بیگانه را پیدا کنید. این برنامه نیاز به مراجعه به فرهنگهایِ چاپی را تا حدِ زیادی کاهش میدهد و برای کسانی که به زیبانوشتن اهمیت میدهند کاربردهایِ فراوانی دارد. برنامه آزاد است و از اینجا می تونین اطلاعات بیشتری در مورد واژه دان بگیرین
-
پروژه کافیته هم به نظرم پروژه لازم و خوبیه. مشابه خارجی داره و مثلا با رفتن به صفحه https://www.coffeete.ir/Jadi میتونین برای جادی یه قهوه بخرین. این یه جور ساپورت مرسومه و اگر دوست داشتین می تونین از همون آدرس برای من یه قهوه بخرین یا برای خودتون صفحه درست کنین و با بقیه شر کنین.
-
دوستان هم یک پروژه باحال دارن به اسم متن باز که سعی می کنه پروژه های متن باز ایرانی رو لیست کنه خوبیش اینه که خودش هم متن بازه و می تونین پروژه خودتون رو اضافه کنین یا توش مشارکت کنین
-
حامد و دوستانش هم راهنماهای متن باز که سایت خوبی برای شروع متن باز است رو ترجمه فارسی کردن. خوبه سر بزنین و مروری بکنین شاید چیزهای جالبی براتون داشت.
پروژههای شخصی
- زبان برنامه نویسی هسکال هم یه زبون کراس پلتفرم و ساده برای یادگیری از خانواده سی است که کمپایل باینری می ده و توسط حسن کاشی توسعه پیدا کرده.
- ایلیا هم پروژهاش رو گذاشته در گیتهاب که یک دستور خط فرمان که به عنوان ورودی نام برنامه های موجود در پروژه جنگو رو میگیره و برای مدل های هر برنامه به تعداد معینی شی درست میکنه و در قالب یک فایل yaml ذخیره میکنه و میتونین با دستور loaddata داده ها رو ذخیره کنین یا در کد تست برنامه واردش کنین
- علی اکبر هم پروژههای فرانت اندی خودش رو گذاشته روی گیت هاب که شاید نگاه کردن یا مشارکت توشون تجربه خوبی باشه
-
عرفان هم یک ریپوزیتوری گیت هاب در مورد پروژه سخت افزاری تایمر مبتنی بر پومورادو داره که اینجا می تونین ببینین و بسازین. کارهای سخت افزاری باحالن.
-
آیا دانشمند داده هستین؟ آیا با پانداس کار می کنین؟ آیا تقویم جلالی هم لازم دارین؟ مهدی افزونه جلالی برای پانداس رو نوشته که کارهایی مثل تبدیل و گروپ بای رو براتون راحت میکنه.
سایتهای شخصی
- بهرام هم داره یه کتاب می خونه که ظاهرا توش مسائل کلاسیک کامیپوتر رو با پایتون حل می کنن. اونم توی کانالش توی یوتیوب داره نشون می ده و پیگیری می کنه. من که سابسکرایب کردم که ببینم سر فرصت. شاید شما هم خوشتون بیاد.
- وحید هم با سی پلاس پلاس یک پروژه بلاکچین نوشته مشابه پروژه آخر دوره بلاکچینی که من ضبط کردم
- پکرلرن هم ویدئوهای آموزشی مرتبط با کامپیوترش رو می ذاره روی یوتیوب
-
مسعود هم در کانال یوتینبش ویدیو هایی مربوط به fpga و همینطور system on chipهای شرکت xilinx و petalinuxمنتشر میکنه
-
محمد هم در پادکست استارت کست نگاهی داره به شرکت های بزرگ و شروع و رشدشون. من الان دارم قسمت یاهو رو گوش می دم.
-
علی اکبر هم نوشته هاش در مورد برنامه نویسی و مهندس نرم افزار رو در ویرگول مینویسه. شاید خوشتون بیاد.