در اون روزهای سخت ایران که گفتن اخبار تکنولوژی جهان کمی بی معنا به نظر می رسه، تصمیم گرفته ام لابلای رادیو گیک کتاب برای پیروزی رو ترجمه کنم و بخونم تا شاید ساعتی رو باهاش کنار هم بگذورنیم و دریچه ای از امید به اینده باشه.
در حالی که کشور درگیر جنگ است و با آرزو و امید اینکه کشورمون به جای جنگ، در حال سازندگی و آبادانی باشه و شادی و پیشرفت باشه و با انزجار از اونی که ما در جنگ با جهان می خواد، می ریم سراغ قسمت ۱۳ کتاب. اینجا داستان زندگی خواهر بزرگ نور رو می شنویم و می بینیم چطوری شده که حالا در دنیاهای مجازی به دنبال متحد کردن فارمرها است.
چند نکته:
- با توجه به شرایط ایران و سانسور اینترنتی بسیار گسترده و شدید حکومت در این روزها، فایل ها رو تا حداکثر ممکن کوچیک کرده ام که راحت دست به دست بشه. به گوش من در صدای انسانی تفاوت خاصی نکرده و موزیک و اینها هم که نداریم؛ اما اگر کیفیت پایینتر اذیت می کنه از یوتیوب دنبال کنین که اون پایین لینکش هست.
- با توجه به شرایط کشور و البته به روال همیشگی من، به هر شکلی فایل ها رو به هر کسی بدین که اونم گوش بده من خوشحال می شم. هیچ محدودیتی در دانلود و دادن به دیگران و غیره نداریم؛ پروژه مثل اکثر کارهای من کاملا آزاد است.
- به امید آزادی
با این لینکها مشترک رادیوگیک بشین
- کانال یوتیوب من که خب اگر فالو کنین و گوش بدین و ترویج کنین باعث می شین من ساعت های بیشتری رو برای اینکارها بذارم
- رادیو جادی در اسپاتیفای
- رادیوجادی در اپل پادکست
- کانال تلگرام
- یا توی برنامه های پادکست دنبال «کیبرد آزاد» یا «جادی» یا «رادیوگیک» یا jadi یا radiogeek بگردین. هر کسی رادیوگیک رو پیدا نمی کنه، شانس می خواد و البته آنتی فیلتر خوب (: چون فیلترچی به طور خاص منو رو دوست نداره و منم از این راضی ام (: