چند وقتی است که کلی عکس دائما رد و بدل میشه در مورد مک بوکهای اپلی که صفحه نمایش شفاف دارن. تا جایی که من میدونم، همچنین چیزی وجود بیرونی نداره. یک دوست فنی توضیح میداد که از نظر تکنیکی این موضوع قابل اجرا است اما منطقی نیست چون کاربرد صفحه نمایش اینه که یک چیزی رو توش نمایش بدن نه اینکه اونطرفش دیده بشه! اگر قرار باشه نمایشگر شفاف باشه، نقض قرضه و میشه داستان مرد نامرئی که به خاطر شفاف بودن شبکیهاش، باید کور باشه!
به هرحال… بخشی که من کار میکنم اسمش هست «شخصیسازی و تطبیق سیستمها». در واقع ما سیستم ها رو نصب و تنظیم میکنیم و در صورت نیازی تغییرشون میدیم. این شد که تصمیم گرفتیم مک من رو هم به یکی از همون مکهای شفاف تبدیل کنیم. ساده بود.
دوربین عکاسی رو جایی ثابت میکنیم و از یک منتظره عکس میگیریم
لپتاپ رو به تصویر اضافه میکنیم و دوباره دقیقا از همون زاویه عکس میگیریم
حالا دو تا عکس داریم که دقیقا مثل هم هستن به جز اینکه توی یکی لپ تاپ هست و توی یکی نیست
دو تا عکس رو میندازیم روی هم به شکلی که اونی که لپ تاپ داره، رو باشه
حالا اگر نمایشگر لپ تاپ رو از روی صفحه اولی ببریم، تصویر زیری که میز پشت اون است از توی ال.سی.دی. دیده میشه
برای اضافه کردن به جو، میتونیم تصویر توی ال سی دی رو کاملا حذف نکنیم بلکه کمی شفافش کنیم تا هم لیوان پشت مونیتور دیده بشه و هم بخشی از تصویر روی نمایشگر
تنها مشکل این بود که زمینه پشت لپ تاپ من زیادی ساده بود. اگر کمی آت و آشغال میچیدم پشتش، قشنگتر میشد. ولی به هرحال این تصویر لپ تاپ مک من است که صفحه شفاف داره:
قشنگ نیست؟ اما فقط مکها نیستن که این قابلیت رو دارن، این هم از لپ تاپ آی بی ام ایریکس:
و البته میدونین که من اهل گفتن اینکه برای اولین بار این تکنولوژی در ایران کشف شده و این چیزها نیستم، به همین خاطر عکس این لپتاپ ۱۹۹۷ توشیبا رو هم میذارم (که روش لینوکس DSL اجرا میشه) تا کسی ادعا نکنه که این تکنولوژی جدید جهان است و برای اولین بار در ایران اجرا شده (: