پروژههای شخصی
- پروژه کیبورد آزاد علی هم که به شکل معقولی اسمش با وبلاگ من یکی است، یک کیبورد مجازیه که با جاوا نوشته شده و روی سیستمهای مختلف کار می کنه.
- آوادیزانیر هم یک پروژه راست به چپ کردن بوت استرپ داره که با سس و گالپ کار میکنه و قابلیت شخصی سازی داره. روی گیت هاب هم هست تا اگر کسی خواست در توسعه همکاری کنه.
- مهدی هم جور اینهمه سازمان عریض و طویل دولتی رو کشیده و با دانلود قانون اساسی فعلی ایران از سایت مجلس، یک فایل YAML ساخته از قانون اساسی با متادیتاهای زیاد و در گیت هاب برای دیگران به اشتراکش گذاشته و در یک پست وبلاگی هم توضیحاتی در موردش داده.
- افزونه شاپرک هم یکی دیگه از وظایف سازمان های عریض و طویل رو به دوش می کشه: اخطار دادن در زمانی که به جای درگاه اصلی پرداخت شاپرک، به درگاه های جعلی وصل شدین. پلاگین فایرفاکس شاپرک و پلاگین کروم شاپرک.
- محسن هم پروژه جالبی راه انداخته برای یاد گرفتن IPA که همون کاراکترهایی هستن که توی دیکشنری توضیح می دن هر کلمه تلفظ صحیحش چیه؛ یاد گرفتن آی پی ای به شیوه بازی کردن ملایم باهاش.
وبلاگها
- وبلاگ صدرا رو قبلا معرفی کرده بودم ولی به خاطر مشکلاتی حالا دامینش رو عوض کرده و توی صدرا دات می مینویسه. در مورد حواشی و خود تکنولوژی (:
- آرش صادقی زاده هم وبلاگش در مورد سی رو راه انداخته؛ تم قشنگ و مرتبطی هم داره (:
- مشهد مگ هم سایت / بلاگی است در مورد مشهد با تمرکز روی استارتاپها، شهر هوشمند و تحلیل رسانههای شهری. معلومه که حتما لازم نیست حتما مشهدی باشین که مشهد مگ براتون جذاب باشه.
- اگر هم اطراف و اهل اراک هستین وبلاگ لاگ اراک می تونه جالب باشه و همچنین گروه تلگرامی لاگ اراک. شرکت در لاگ از لذائذ زندگی لینوکسی ها یا کلا علاقمندان تکنولوژی است!
بزرگترها
- بچههای آی دی پی هم یک سیستم درگاه پرداخت راحت ساختن برای سرویس ها و سایت های شما؛ احتمالا به درد برنامه نویسها بخوره (:
- سایت تو کیفت چی داری هم بانمکه، وسایل داخل کیف آدمها رو می نویسه با توضیحی کوتاه؛ در مورد کیف من میتونین اینجا بخونین.