نکته: همونطور که حسام تو کامنت اول یادآوری کرده، متاسفانه منبع اصلی رو ندارم. ایمیلی گرفتم و روش هم امضا نیست. اگر کسی داشت خوشحال می شم (:
آپدیت: بر اساس کامنت ایلیا و فرزانه، به نظر می رسه اصل کار از www.smbc-comics.com باشه.
در دفاع از آزادی کیبرد
نکته: همونطور که حسام تو کامنت اول یادآوری کرده، متاسفانه منبع اصلی رو ندارم. ایمیلی گرفتم و روش هم امضا نیست. اگر کسی داشت خوشحال می شم (:
آپدیت: بر اساس کامنت ایلیا و فرزانه، به نظر می رسه اصل کار از www.smbc-comics.com باشه.
تنها نمونه میمون دماغ پهنی که اخیرا در میانمار (برمه) مشاهده و به عنوان یک گونه جدید ثبت شد، همزمان با مشاهده توسط شکارچیان محلی کشته و کمی بعد، خورده شد.
گفته میشود دماغ این میمون آنقدر پخ است که در صورت بارش باران، آب به داخل آن رفته و حیوان دائما عطسه میکند؛ اما این در مقایسه با مشکلات دیگر، دردسر کوچکی است.
گرایش محلی به منابع غذایی و بخصوص گوشت میمون به همراه تخریب محیط زیست توسط شرکتهای چوببری چینی – که نتیجه سریعش کم شدن پناهگاههای این حیوانها و شکار سریعتر آنها است – تهدید اصلی این گونه است. عکس بالا لحظاتی پیش از کشته و خورده شدن میمون، توسط عکاس نشنال جئوگرافیک گرفته شده.
منبع: اخبار نشنال جغرافیک
مرتبط: کشف گونه جدیدی از میمون که دائم عطسه میکند (بی بی سی فارسی)
منبع: Blaugh
گرایشهای جنسی متفاوت هستن و به نظرم جزو معدود چیزهایی که وقتی عضو یکیشون هستی، میدونی که تا آخر دنیا در اقلیت خواهی بود. اقلیت بودن سخته، حتی در کشورهایی که حقوق اقلیتها محترمه. اما چیزی که مهمه اینه که جامعه یادبگیره که آدمها با هم فرق دارن و تاوقتی حقوق بقیه رو ضایع نمیکنن، حق دارن رو اذیت نمیکنن، حق دارن جوری باشن که میخوان. یک پروژه بامزه داره به اینکار کمک میکنه «It Get Better».
توی این پروژه، آدمهای بزرگ برای جوونترها تعریف میکنن که اقلیت جنسی هستن. از گیها تا تغییر جنسیت دادهها (ترنسها) و غیره و غیره. بحث اینه که شما وقتی جوون هستین و گی، ممکنه بقیه اگر بدونن شما رو اذیت کنن یا مسخره. یا ممکنه احساس کنین که وقتی بزرگ بشین حتما ایدز میگیرین و تنها میمونین و از جامعه طرد میشین. توی این پروژه، افراد بالغی که آشکارا جزو اقلیتهای جنسی هستن در ویدوئوهای مختلف ماجراهاشون رو تعریف میکنن. طبق آماری که این سایت میده:
حالا در این فیلمهای کوتاه، افراد بالغ به جوونترها میگن که «بهتر میشه» و نباید فقط به ناراحتیها فکر کرد. مثلا توی این ویدئو،
کارمندان گوگل که آشکارا جزو اقلیتهای جنسی هستن به بچهها میگن که اونها هم مشکل داشتن ولی حالا همه چیز بهتر شده یا اینجا میتونین پیام اوباما برای این پروژه و اقلیتهای جنسیای که مورد آزار قرار میگیرن رو ببینین.
آقا ما هی سعی میکنیم توضیح بدیم این کشور عزیز داره با مغز شیرجه می زنه توی یک سرمایه داری ناقص، یکسری میگن «ا ا ا ! نگو…. خود احمدی نژاد گفته عدالت محوره.» ما میگیم «بابا! حذف یارانهها که عدالت محوری نیست.» طرف میگه « ا ا ا ! نگو… عدالت اقتصادی باید توی ایران به وجود بیاد.» ما میگیم «چرا چرند میگی؟ خب اینها نیروی کار رو اخراج میکنن بهش میگن تعدیل…. اسم که نشد حرف. خصوصی کردن بیمارستان ها، ناتوان کردن فقرا است از دسترسی به خدمات بهداشتی.» و باز طرف می گه « ا ا ا ! جون من نگو. اینها هدفشون خدمت به اقشار پایین است.» و بهش که میگم « دکتر! استاد! عزیز دل! کدوم خدمت به اقشار پایین؟ الان همه چیز رو دارن مال خصوصیهاشون میکنن و اینها چیزهایی است که تا دیروز مال تو بود و یکهو فروخته شده به فلان و فلان.. » و طرف عربده میکشه «رقابت قیمتها رو پایین مییاره» و میخوام عربده بکشم که «کدوم رقابت آخه؟ اون سرمایهداری خبیث مرده شور آمریکا توش رقابت داره درست. ولی اینا نه سوسیالیسمشون سوسیالیسم بود نه سرمایهداریشون سرمایهداریه.» که دیگه هیچچی نمیگم چون این یکی خبر لالم میکنه:
تنها افراد متمکن و متخصص می توانند نهاد مردمی تشکیل دهند. علیرضا افشار، معاون اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور می گوید که از این به بعد تنها افرادی می توانند سازمانهای غیر دولتی را تشکیل دهند که تمکن مالی و یا تخصص در حوزه فعالیت همان ( ان جی او) را داشته باشند.
اینها خجالت نمیکشن؟ سازمانهای غیردولتی رو که قلع و قمع کردن و همه رو فرستادن زندان یا خارج. سازمانهای دولتی خودشون رو جای سازمانهای مستقل جا زدن تا هم سفر برن و هم در هر جای دنیا بگن که «ما سازمان دولتی ایران هستیم و خیلی هم وضعمون خوبه» و حالا… جدی راست راست میگن اگر کسی پول نداشته باشه حق نداره سازمان غیردولتی تشکیل بده؟!! فقط پولدارها میتونن سازمان دولتی تشکیل بدن سردار؟ خب من چی بگم دیگه… حداقل بذارین برای سردار توضیح یک خطی بدم که سازمانهای غیر دولتی برای پیگیری امور مردم درست می شن و مستقل از دولت کار میکنن. کلا در غرب کارشون جلوگیری از بروز تنش شدید توی جامعه و کانالیزه کردن خواستهها و حتی بر عهده گرفتن بخشی از وظایف دولت است. برادر من! این سازمان اونجا یک کاربردهایی داره که کشفش کردن. مال پولدارها نیست که باهاش خوش بگذرونن.
یکی از دوستان بسیار عزیز، از من خواسته بود یک مجموعه سایت خوب فارسی برای مادرش معرفی کنم. بامزه اینه که مادرش هم جزو دوستای خوب من حساب می شه (:
بدون شک کار سختی است. کی می تونه یکسری سایت خوب به یکی دیگه معرفی کنه؟ همونطور هم که سولوژن گفت، فاکتورهایی مثل زن بودن و مادر دوستم بودن و اینها چیزی به اطلاعات ما اضافه نمیکنن. خب.. یک کاری که کردم این بود که از دوستام پرسیدم. توی فرفر و فیسبوک و البته جاهایی که خودم دوست داشتم. نتایج این پست شد که شاید بعدا آپدیت بشه. البته نکته مهم این وسط اینه که کلا اینترنت ایران رو باید با ضد فیلتر چرخید (:
این رو اینجا نذاشتم چون خانم هستید یا چون مادر. گذاشتم چون هر روز با اینها درگیریم.
جدا کردنش از طنز سخته ولی بخش بزرگی در وبلاگستان فارسی است.
مد روز. سایتهایی که محتواش توسط کاربرها درست می شه. توش آدمها با هم دوست میشن. لینک هاشون رو به اشتراک می ذارن و … یک نکته جذابشون اینه که اکثرشون رو می شه با تغییر زبان، فارسی هم کرد.
هها چی باید میگفتم برای عنوان؟
اینترنت در حال حاضر اصلیترین محل کسب خبر خیلی خیلی از آدمها است. من سه نمونه ملایم مییارم و خودتون برین جلو. اخبار چیزی است که هر کس بهتره منبع خودش رو انتخاب کنه و نگاهی هم به منابع دیگه داشته باشه:
این دو تا رو چرا با هم قاطی کردم؟ خودم هم نمی دونم ولی شد دیگه.
این رو هم دقت کنید که توی این فهرست ترتیب معنی نداره. در عین حال فقط مجموعه ای از نظرات دوستانی که جواب دادن و سایتهایی که در اون لحظه توی ذهن من بودن (: احتمالا اگر کامنتها رو دو سه روز بعد ببینین، آدمهای بیشتری سایتهای بیشتری رو معرفی کردن. راستی! بچهها اگر کسی خواست توی کامنتها سایتی رو معرفی کنه، یک توضیح کوچیک هم در موردش بنویسه (:
پاپ بندیکت شانزدهم روز پنجشنبه گفته که که تاکید زیاد رسانهها بر تصاویر و همراه شدن آن با توسعه نامحدود تکنولوژیهای جدید این خطر را به وجود آورده که آدمها بین زندگی واقعی و دنیاهای مجازی سردرگم شوند.
تکنولوژیهای جدید و پیشرفتی که آنها به وجود آوردهاند باعث شده نتوانیم بین حقیقت و توهم فرق بگذاریم و این میتواند باعث سردرگمی بین زندگی واقعی و دنیای مجازی شود. تصاویر هم میتوانند از واقعیت مستقل شوند و این میتواند دنیاهای مجازیای را متولد کند که علاوه بر چیزهای دیگر، باعث بیتفاوتی مردم به زندگی واقعی خواهد شد.
پاپ تذکر داد که استفاده از تکنولوژیهای جدید باید زنگ خطری را به صدا در آورده باشد. بامزه است که این سخنرانی در کنفرانس رسانههای کاتولیک ارائه شده که توسط شورای وابسته به پاپ برای ارتباطات اجتماعی سازمان یافته بود (: و نشون میده که روحانیهای مسیحی هم واقعا نگران افزایش نفوذ رسانهها و توان اونها در شکل دادن به دنیا هستن (:
منبع: مونترال گزت