آمار به شما نشون می‌دن چطوری باید با اختلاف ارگاسم در بین دو جنس مبارزه کنین


این روزها بعد از ۱۲هزار سال زندگی نیمه-مدرن تازه داریم با خودمون فکر می‌کنیم که چرا شرایط زن‌ها و مردها برابر نیست. گاهی بحث حقوق کمتر زن‌ها برای کار مساوی با مردها است و گاهی سربازی اجباری ایران برای مردها و معاف شدن زن‌ها از این مکانیزم تحقیر آمیز و وقت تلف کننده و کلی چیز دیگه.

اما وقتی بالاخره آدم‌ها از این موانع می‌گذرن و لباس‌هاشون رو در میارن انتظار می‌ره نسبتا شبیه همدیگه باشن، ولی اینطور نیست. حتی توی سکس هم اختلاف‌ها زیاده. مثلا در سال ۲۰۰۹، تحقیق ملی سلامت و رفتار سکسی (آمریکا) از نزدیک دو هزار آمریکایی بین سن ۱۸ تا ۵۹ در مورد آخرین رفتار جنسی‌شون پرسیده. جالبه که ۹۱٪ مردها گفتن توی آخرین ماجرای جنسی‌شون ارگاسم شدن در حالی که این رقم در زن‌ها فقط ۶۱٪ بوده.

اما این همه ماجرا نیست. مساله وقتی جالبتر می‌شه که به درک و برداشت آدم‌ها از ارگاسم طرف مقابلشون نگاه کنیم. توی این تحقیق ۸۵٪ مردها معتقد بودن که شریک سکسشون در سکس آخر ارگاسم شده و این رقم بسیار بالاتر از عدد ۶۱٪ی است که زن‌ها گفتن – در این تحقیق ۹۲ درصد مردها گفتن که رابطه جنسی آخرشون با یک زن بوده. نتیجه؟ ما مردهای در رابطه هتروسکشوال در بسیاری مواقع به اشتباه فکر می‌کنیم شریک جنسی‌مون ارگاسم می‌شه در حالی که یا ارگاسم نشده، یا فقط اداش رو درآورده.

سوال بعدی در این مورد بوده که سکس آخر شامل چه اعمالی بوده و نتیجه هیجان انگیز می‌شه. در ۸۱٪ مواقع، زن‌ها موقعی ارگاسم شدن که سکس شامل دریافت سکس دهانی توسط زن هم بوده. و خب در مورد مردها هم همونطور که می‌شه حدس زد، توی همه کارهایی که کردن، ارگاسم شدن.

نکته بامزه هم اینه که هم مردها و هم زن‌ها وقتی دریافت کننده انال سکس بودن، احتمال ارگاسمشون خیلی بالاتر بوده. منطقا باید ربط پیدا کنه به اینکه سکسی که توش انال سکس مورد خوشحالی هر دو طرف باشه، با حوصله، مبتنی بر رابطه طولانی و شناخت طرفین است. این نظریه ما رو این واقعیت آماری تایید می کنه که وقتی تعداد اعمالی که در سکس انجام شده بیشتر بوده، احتمال ارگاسم خانم‌ها هم بالاتر رفته. البته به این هم نگاه کنین که تنها ۲۵ مرد و ۳۱ زن توی تحقیق گفتن که دریافت کننده انال سکس بودن و در نتیجه نتایج خیلی قابل اتکا نیست.

اگر بخوام ته مطلب چند نکته بگم می‌شه این لیست:

  • همونطور که مردها ارگاسم می‌شن، زن‌ها هم ارگاسم می‌شن
  • اتفاقا زن‌ها توان ارگاسم شدن قابلیت بیشتری از مردها دارن چون می‌تونن به راحتی چند بار ارگاسم بشن
  • اجبار به ارگاسم برای هیچ کدوم از طرفین خوب نیست و لازم نیست براش عجله بشه یا اگر اتفاق نیافتاد ناراحت بشیم. اما خوبه در موردش حرف زده بشه و هر بار بهتر بشیم
  • طبق این آمار، سکسی بهتر بوده که توش مردها از قابلیت‌های مختلفشون استفاده کردن. فقط رو آلت جنسی تمرکز کن نکنین (: از دهن تا دست و غیره می‌تونه هیجان بده
  • در کم کردن اختلاف ارگاسم موفق باشین چون زندگی شما رو هم شادتر می کنه
  • حرف بزنین. بهترین چیز در سکس، فیدبک دادن و فیدبک گرفتن است

منبع اصلی

از امروز، استاندارد جدیدی توی امنیت وای‌فای داریم: WPA3

تکنولوژی‌های جدید که میان، کسی به فکر امنیت اونها نیست. اولش همه جو گیرن که فلان چیز اومده و وقتی دنیا رو برداشت، تازه یادشون می‌افته که «اوه این که امن نیست». زندگی اکثر هکرهای امروزی از همین ماجرا می گذره (: یکی از قهرمان‌های این موضوع، وای‌فای بود. رمزگذاری اولیه WEP اونقدر داغون بود که اصولا باعث خنده و شوخی دائمی شد و هنوزم اگر کسی اشتباه کنه و سیستمش رو WEP بذاره، احتمالا یکی در همسایگی اش هست که روی لپ تاپ خونگی اش چند ساعته پسورد رو بشکنه. بعد WPA و WPA2 اومدن و کلی وضع رو بهتر کردن ولی در بهترین وضعیت نبودیم و نیستیم. بخصوص با اینهمه دیوایس وای فای دار که این روزها می‌بینیم، از اسباب بازی و در خونه تا سکس توی و خودرو.

حالا WPA3 اومده و از امروز، Wifi Alliance شروع کرده به گواهی دادن به دستگاه‌هایی که ازش استفاده کنن. این پروتکل جدید، دو تغییر عمده داره:

  1. مکانیزم ضد حدس زدن پسورد، حملات مبتنی بر دیکشنری (اینکه تمام کلمات یا ترکیب‌های دیکشنری رو یکی یکی تست کنین) رو بسیار سخت‌تر کرده چون دیگه نمی‌شه پسورد رو آفلاین چک کرد و برای بررسی پسورد حتما باید با روتر حرف زد.
  2. حالا forward Secrecy داریم (محرمانگی رو به جلو؟) به این معنی که اگر الان اطلاعات رو رمزنگاری کنیم ولی در آینده یکی بتونه سیستم رو هک کنه، به اطلاعات الان دسترسی نخواهد داشت. این هم مطمئنا برای سیستم‌های شبکه‌ای و اینترنت چیزها بسیار مهمه.

البته همونطور که گفتم تازه از امروز دستگاه‌هایی با این مشخصه اجازه انتشار پیدا کردن و اولین شرکت‌ها احتمالا مدتی وقت لازم دارن تا اولین مجوزهاشون رو بگیرن و دستگاه‌ها رو به بازار بدن. نکته مثبت هم سازگاری رو به عقب است که باعث می‌شه بتونیم شبکه‌هایی ترکیبی از WPA2 و WPA3 داشته باشیم و بی دردسر خورد خورد از قابلیت‌های WPA3 استفاده کنیم.

سازمان جهانی بهداشت، رسما «اختلال بازی ویدئویی» را به رسمیت شناخت

چیزی مثل «مرض بازی‌های ویدئویی» شبیه چیزیه که پدر و مادرها بگن ولی از امروز، سازمان جهانی بهداشت هم به چیزی به اسم «اختلال بازی‌» رو به رسمت شناخته و اونو به فهرست داخلی بیماری‌هاش اضافه کرده. نسخه جدید که همین هفته منتظر شده، می‌گه در صورت وجود سه مورد زیر، بازی کردن رو می‌شه یک اختلال دونست:

  1. ناتوانی در کنترل بازی کردن (میزان، تکرار، پایان دادن به بازی و …)
  2. بالا رفتن اهمیت بازی کردن در مقایسه با بقیه فعالیت‌ها و اولویت گرفتن بازی نسبت به دیگرکارهای زندگی یا فعالیت‌های روزمره
  3. ادامه دادن یا زیاد کردن میزان بازی علی رغم درک صدماتی که بازی می‌زنه

جالب نیست؟ احتمالا خیلی‌ها رو می‌شناسیم که این شرایط رو دارن و حتی ممکنه در مورد خودمون هم آشنا باشه. همین مساله یک گیر تشخیصی درست می کنه: این شرایط بسیار مرتبط به تفسیر ما از ناتوانی، بالا رفتن اهمیت، دیگر کارهای زندگی و … است. در مقابل مساله جذاب اینه که این اختلال هم در موارد بازی‌های آنلاین می‌تونه تشخیص داده بشه و هم در مورد بازی‌های آفلاین. و البته در آخر باید بگم که میزان شیوع این اختلال،‌ به گفته سازمان جهانی بهداشت «بسیار کم» است و قرار نیست از فردا هر کسی که به نظر پدر مادرش زیاد بازی می کنه رو با برچسب «اختلال بازی ویدئویی» برچسب بزنیم؛ کاری که خیلی از روانشناس‌ها به راحتی با اختلال‌های دیگه می‌کنن. به گفته عضو سازمان جهانی بهداشت دکتر ولادیمیر پوزنیاک «میلیون‌ها گیمر در سراسر جهان هستن که ممکنه واقعا هم درگیر بازی‌هاشون باشن ولی هیچ وقت کیس مناسبی برای تشخیص اختلال بازی به حساب نیان».

خلاصه اینکه بازی کنین (یا هر کار دیگه)‌ ولی یه جوری که کنترلش دست خودتون باشه، به بقیه زندگی هم برسین و اگر فهمیدین مضر است، بتونین قطعش کنین.

لینک‌های دوشنبه ها – خرداد ۱۳۹۶ – از بازار کار تا کتاب یوگا و دانلود فیلم و تی‌شرت

امروز، حکومت محمد ثلاث رو کشت. زندانی‌ای که کلی شک در دادرسی‌اش بود رو بدون اعاده دادرسی کشت. خانواده درخواست کرده بودن جسد تحویل پزشکی قانونی بشه ولی حکومت جسد رو زیر خاک مخفی کرد. متاسفانه امروز نمی‌تونه دوشنبه شادی باشه. ولی امیدوارم لینک‌ها مفید باشن. روحیه رو حفظ کنین چون بهترین چیزی است که ما داریم.

  • این پروژه های نبی است، آزاد و اوپن سورس، توضیحات مفصل هم توش داره. دانلود کننده از فیلیمو و دانلود کننده از نماوا
  • و البته سایت آرشیو ساعتی تلویزیون خبیث انحصاری جمهوری اسلامی رو هم نبی درست کرده. دلیل معرفی من اینه که دقیقا خواسته مشکلش با UX مهمل صدا و سیما رو حل کنه. همون کاری که من با پیش شماره آی آر کردم. توی تی وی تی وی تی وی آی آر می تونین راحت برنامه فلان کانال در فلان ساعت رو دانلود کنین.
  • تورینگ شاپ با اسم باحالش، یک مرکز چاپ تی شرت است. شاید به دردتون خورد (:
  • امین هم کتاب «برنامه تمرینی یوگا در ۲۸ روز» آقای ریچارد هیتلمن رو ترجمه کرده و آزاد منتشر کرده. اگر دوست داشتین از همینجا دانلود کنین به امید بدنی سالم و خندون و خوشحال و آماده تغییرات و ذهنی بدور از تشویش و هرج و مرج.

  • و این دوست خوبمون هم داره برای بچه هایی در منطقه‌ای حاشیه‌ای در استان خوزستان کتابخونه می سازه. اگر دوست داشتین کمک ما مفیده

رویداد

بازار کار

  • ما یه تیم ۳ نفره هستیم از دانشگاه شهید چمران رشت که بعد از دیدن ویدو های DevOps بستون تصمیم گرفتیم یه استارتاپ سفارش آنلاین غذا در لاهیجان به اسم فودلوپ راه بندازیم و تو این راه خیلی از آموزش‌هات استفاده کردیم. تو این پروژه هم از جنگو استفاده کردیم و خیلی هم راضی‌ایم . اما نیاز به یه برنامه نویس IOS داریم که لاهیجان سکونت داشته باشه. اگه کسی مایل بود میتونه رزومش رو به eysoon2@gmail.com بفرسته .

قفل امن، نباید با پیچ گوشتی باز بشه؛ امنیت یک مساله همه جانبه است

اکانت @LockPickingLawyer که در مواقع بیکاری‌اش مشکلا امنیتی قفل‌ها رو بررسی می‌کنه، به یک مورد جالب برخورد کرده. یک شرکت یک قفل فیزیکی که با اثر انگشت باز می‌شه رو فرستاده تا اون بررسی کنه و اون براشون نوشته «حین بررسی قفل متوجه شدم که اگر کسی با یک پیچ‌گوشی سه تا پیچ اطراف قفل رو باز کنه، می‌تونه بعد از باز کردن کل بدنه، قفل رو باز و بسته کنه و هر وقت لازم شد، دوباره پیچ‌ها رو ببنده و همه چیز مثل روز اولش باشه».

فکر می‌کنین جواب تولید کننده چی بوده؟ «ولی قفل ما برای هر کسی که پیچ گوشتی نداشته باشه بسیار مطمئن عمل می‌کنه».

ماجرای خنده داری است که دائما در اطرافمون می بینیم. سیستم‌های امنیتی شرکت‌ها ده تا قفل مختلف دارن ولی یک مدیر سیستم به بانک اطلاعاتی دسترسی داره. یک شرکت دیگه هشت جور وی پی ان و ریموت دسکتاپ جلوی سرورهاش گذاشته ولی اطلاعات اونها توی یک ویکی روی وب نگهداری می‌شه و از اونطرف کشوری که معتقده امنیت کامل توش حکمفرما است ولی هیچ خبری از مبارزه با متجاوزها و دزدها توش نیست یا شما در مقابل پلیس یا بدتر از اون قوه قضاییه خود اون کشور هیچ امنیت/حقی حس نمی‌کنین. مثال دیگه کشوری است که فکر می‌کنه امنه ولی اقتصادش همینطور در حال بدتر شدن است بدون اینکه کسی براش کاری کنه.

این ایجاد یک توهم از امنیت چیزی است که دائما در اطرافمون می‌بینمش. در هر لایه‌ای که نگاه کنیم. اگر می‌خواین امن باشین، لازمه سیستم‌هامون در مقابل شکل‌های مختلف نفوذ امن باشن و اجزای مختلفش امن باشن. توی دنیای کامپیوتر حتی این امنیت به امنیت فیزیکی هم می‌رسه. اگر قراره کامپیوترها امن باشن باید پنجره‌های ورودی به سالن کامپیوترها هم امن باشن و اتفاقا این تست‌ها بخشی از هر تست نفوذ کامل هستن. خلاصه اینکه حواستون به همه امنیت باشه نه فقط یک گوشه‌اش.

اولین حشراتی که مفهوم صفر رو درک می‌کنن پیدا شدن: زنبورها

گاهی گفته می‌شه از نقاط مهم در مغز انسان، درک مفهوم صفر بوده. الان تحقیقی در دانشگاه RMIT ملبورن مدعی است که زنبورها هم این توانایی رو دارن. اگر اینطور باشه، این اولین نمونه از حشره‌ای است که مفهوم «مجموعه خالی» رو درک می‌کنه. مقاله مدعی درک صفر توسط زنبورها در مجله ساینس منتشر شده و از یک روش حل دیداری مسائل ریاضی استفاده می‌کند. شامل پلاکاردهای سفیدی که چند شکل سیاه روشون بوده.

روش آزمایش اینطوری بوده که از طریق جایزه غذایی،‌ به گروهی از زنبورها آموزش داده شده که بین چند پلاکارد،‌ به سمت اونی پرواز کنن که تعداد اشکال سیاه بیشتری داره و به تعدادی دیگه هم یاد دادن که به سمت پلاکاردی پرواز کنن که تعداد کمتری شکل سیاه روی اونه. وقتی زنبورهای «کمتر رو انتخاب کن» کشف کردن که با رفتن به سمت اعداد کوچیکتر، می‌تونن جایزه بگیرن، تیم تحقیق پلاکاردی با صفر نقطه رو بهشون نشاد داد.

بنا به گفته محققین زنبورها درک کردن که این پلاکارد «صفر» رو نشون می‌ده که کمتر از یک است و با صحت ۸۰٪ به سمتش رفتن. طبق نتایج، زنبورها وقتی صفر رو با یک مقایسه می‌کردن (مثلا در مقابل صفر در برابر چهار) براشون سخت تر بود جواب درست رو کشف کنن. ما به این پدیده «تاثیر فاصله اعداد» می‌گیم که توی بچه‌های کوچیک و اجداد میمون پرایمیت ما هم صادقه و احتمالا می‌شه حضورش در زنبورها رو هم به این نشونه گرفت که واقعا درک اونها از تعداد نقطه‌ها، در یک پیوستار عددی اتفاق می‌افته.

‌ کشفیات ما نشون می‌ده که زنبورهای عسل می‌تونن مفهوم بزرگتر و کوچیکتر رو بفهمن و تابلوی خالی رو با مفهوم صفر ببینن و اون رو در مقایسه با بقیه اعداد، بسنجن. با توجه به این مساله، می‌توانیم سطح زنبور رو در درک صفر با نخستی‌های (پرایمیت‌های) غیرانسان مشابه بدونیم چون اون‌ها هم درک می‌کنن که صفر از یک کمتر است.

قبلا هم نشون داده شده بود که دلفین‌ها و طوطی‌ها می‌تونن مفهوم صفر رو به همین شکل بفهمن ولی جالبی این کشف اینه که مغز زنبورها تنها ۱ میلیون نورون داره که در مقایسه با ۸۶ میلیارد نورون ما، بسیار کمتره. البته همین محقق‌ها می‌گن احتمالا دلیل توانایی بی‌نظیر مغز زنبورها در اینه که شرایط زندگی اونها ایجاب می‌کنه دائما در حال مسائل باشن و مکان‌ها رو به خاطر بسپارن و ظاهر گل‌ها رو از هم تفکیک کنن.

فرصت کاری در مشهد برای برنامه‌نویسان Junior و Senior اندروید

  • محل فعالیت مشهد
  • فضای پویا، فن آور و دوستانه
  • حقوق و مزایای رقابتی

ارسال رزومه در jobs.rajman.org یا تماس با ایمیل human_capital@rajman.org و اطلاعات بیشتر در neshan.org

رادیوگیک شماره ۸۳ – جی دی پی آر – مقررات عمومی حفاظت از داده اتحادیه اروپا

نکته: می دونم این تکراری است.. ولی چون در قبلی لینک پادکست رو اشتباه گذاشته بودم و برنامه‌های پادکست خون اشتباه می‌کردن، دوباره پستش کردم! با هشتگ #ازاونکارها

توی این شماره ویژه، به مقررات عمومی حفاظت از داده اتحادیه اروپا می‌پردازیم. قانونی که باعث شده این روزها حتی اگر در یخچال رو هم باز کنیم، یه ایمیل بیاد و بگه «پرایوسی پالیسی» ما رو قبول کنین تا بتونیم ادامه بدیم. اما قبلش، بررسی مفهوم پرایوسی و حریم شخصی!

‏- دانلود نسخه ام پی تری
‏- دانلود نسخه او جی جی

با این لینک‌ها مشترک رادیوگیک بشین

‏- آر اس اس فید برنر
‏- کانال تلگرام
‏- گوگل موزیک
‏- پادکست در آیتونز
‏- ساوند کلاود
‏- فولدر دراپ باکس
آرشیو تحت وب رادیو گیک

آهنگ ها

  • از طرف ماری – آهنگ sway رو با اجرای دین مارتین به آراز
  • شهرام همیشه شب پره
  • sway – dean martin
  • Melanie-Brand-New-Key
  • سینا حجازی – گلخونه