یکبار دیگه دوشنبه آخر ماه است و تبلیغات آزاد برای تقریبا هر کسی که می خواد دیده بشه. امیدوارم توی این جیزلاما سر حال باشین. عکس بالا از فستیوال آب بازی در هند است که خوشبختانه توش شادی و آب بازی مردم خطری برای امنیت ملی شون نداره که هیچ، درآمد زا و توریست آور هم هست و امیدوارم شما رو هم خنک کنه (: اگر می خواین در دوشنبه بعدی معرفی بشین کارتون رو بفرستین به jadijadi@gmail.com تا یادمون باشه که برای داشتن محیطی خوب باید به پیشرفت همدیگه کمک کنیم.
معرفیها
-
کاری عالی از عباس یزدان پناه: ترجمه کتاب Pretotyping به شکل آزاد روی گیت هاب، قابل دانلود و قابل آنلاین خوندن. کتابی بسیار لازم برای این روزهای ایران و هیجان های استارتاپ و شرکت و محصول. حتما ورق بزنید و شیوه درست کردن کتاب رو در وبلاگش بخونین
-
فیلم کوتاهی هم داریم از فرزاد بیان به اسم موزر که معناش ترس از ناظم، سوال بی جواب «کجاست ایراد این موها؟» و … است و تقدیم به هرچه مذکر محصل
-
وبلاگ محمد رو هم خوندم و به نظرم می ارزه نگاهی بهش بندازین. محمد از برنامه نویسی می نویسه و دیدگاه های خوبی داره که خوندنش لذت بخش بود برام.
-
این روزها نوشتن بات تلگرام مد روز است و احتمالا خیلی ها دوست دارن ببینن این ربات ها چطوری ساخته می شن، امیر حبیبزاده برامون شیوه ساخت بات تلگرام رو توضیح می ده) و البته ربات جادی نت رو هم فراموش نکنین
-
و البته اقبال به علم هم زیاده. سایت گیتی با لوگوی قشنگ و مطالبی مثل منشاء نوع انسانها، سوال دباره دوستی دو جنس و بحث تضاد احتمالی ژن و فرهنگ جایی است برای گسترش دید علمی به پدیدهها. امیدوارم محکم ادامه بدن و من خواننده هستم از این به بعد.
پروژهها
-
گیکی می شناسین که نجوم دوست نداشته باشه؟ جواب درست «بله» است. بعضی ها چیزهایی رو دوست دارن و بعضی ها چیزهایی رو دوست ندارن و قرار نیست بر اساس برچسبهایی که به آدم ها می زنین در موردشون اظهار نظر کنیم! اما اگر شما جزو اون گروهی هستین که به نجوم علاقمنده یا نیم نگاهی به کهکشانها داره همین حالا یک ایمیل خالی به saros@vegaland.ir بزنید و مشترک رایگان مجلهشون بشین. مجلهای غیرآکادمیک و لذت بخش در مورد نجوم. اینهم سایت مجله نجوم ساروس از گروه وگالند برای دانلود مستقیم شمارههای قبلی و اطلاعات بیشتر
-
ساختن وب سایت هیچوقت به این آسانی نبود! این شعار سایت کاموا است. می گه اگر صاحب کسب و کار های کوچک هستید یا عکاس, نقاش, توسعه دهنده و … هستید همین حالا شروع به ساخت وب سایت خودتان بکنید. یک استارتاپ که با اینکه نمونه های موفقی در جهان داره و اتفاقا چیزی است که هر کشوری محلی اش رو لازم دارهه، هنوز تو ایران خیلی نمونه داخلی پیدا نکرده. امیدوارم موفق باشن.
-
اینم پوستر کارگاه آموزشی طراحی بازیهای فکری حسین حسینیان است… اکثر گیک ها به بازی های Table Top (بازی های فیزیکی روی میز که معمولا تاس و مهره و اینها داره) علاقمند هستن. اگر دوست داشتین اطلاعات بیشتر بگیرین به حسین حسینیان به آدرس hosein.hoseinian@gmail.com ایمیل بزنین یا دقیق پوستر رو نگاه کنین که بتونین شماره تلفن رو بخونین.
-
دوستانم علیرضا و ورگ هنوزم در تلاشن برای پیشبرد زبان گیلکی در دنیای کامپیوتر. کار جدید سایت کیبورد گیلکی که در سایت جنگل اطلاعات بیشتری ازش هست و همینطور در سایت ورگ. خوبیش اینه که کل سورس روی گیت هاب است تا شما هم بتونین همکاری کنین و در ترکیب فرهنگ گیلکی در تکنولوزی سهیم باشین.
-
بازی؟ حمایت؟ ماشین رانی؟ درگ؟ حمایت از بازی درگ؟ (: سری به دونیت برای انتشار بازی سبقت بزنین چون گروههای بازی سازی مستقل کوچیکی هستن که سعی می کنن حرفه ای کار کنن و بد نیست اگر اونها رو بشناسین و اگر خوشتون اومد حمایت کنین.
-
و البته اگر دنبال بازی تمام شده هم هستین، بازی ButchesGoesVegan از دوستان گیاهخوارمون کار جالبی است هم به این دلیلی که اینهمه ساله جدی روی این مساله کار می کنن (قبلا من تبلیغاتشون رو کرده ام) و هم اینکه نگاهشون به جهان است و بازار جهانی.
بازار کار
- شرکت راتما به منظور توسعه یک اندروید اپلیکیشن از متخصصین نخبه با شرایط خوب و امکان کار به صورت پاره وقت/ غیرحضوری دعوت به همکاری میکند. ارسال رزومه به ratma.job@gmail.com
- مجموعه سیستمساز یوتاب علاقمند به استخدام یک برنامه نویس Qt و مسلط به ++C و یک برنامه نویس وب MVC مسلط به AngularJS و CSS است. در صورت تمایل و داشتن یکسال تجربه کاری رزومه خودتان را با عنوان “job applicant” به آدرس jobs AT uts.ir بفرستید.