طبق خبری خزعبل در ایسنا، دکتر شریفی در دروغی تبلیغاتی ادعا کرده که:
با شكست انحصار آمريكاايران به فنآوري افزايش نرمافزاري سرعت رايانههاي معمولي تا حد ابررايانهها دست
دكتر محسن شريفي، رييس دانشكده مهندسي كامپيوتر دانشگاه علم و صنعت …. اظهار كرد: اين نرمافزار تحت نام «سي-شريفي» (C-Sharifi) اين امكان را فراهم ميكند تا يك سيستم عامل شبكهيي متداول به يك سيستم عامل مديريت كلاستر تبديل شده و اين امكان را فراهم ميكند كه دادههاي حجيم به سرعت مورد پردازش موازي و توزيع شده قرار گيرند …وي در پايان با اشاره به وجود تنها دو نمونه خارجي اين نرمافزار كه در انحصار آمريكا و كشوري ديگر است، ايران را سومين كشور دارنده اين فنآوري معرفي كرد كه كشورهاي اروپايي با وجود شروع همزمان نتوانستهاند به آن دست يابد، گفت: اين تكنولوژي كاملا حساس و استراتژيك براي اولين بار در سال 1980 توسط كشور آمريكا طراحي و پس از آن در سال 1986 من پروژه آن را آغاز كردم و طي دو سال اخير به صورت صنعتي به بازار راه يافته است.
البته دوستان اخیرا مقدار زیادی مطالب جالب در این مورد نوشتهاند ولی گفتم من هم از قافله عقب نمانم. در حقیقت برای پر کردن عقده خودکمبینی و تلاش برای ایجاد توهم پیشرفت در خوانندگان، تصمیم گرفتم من بعد از آمریکا و ایران نفر بعدی باشم که به این تکنولوژی پیچیده دست پیدا میکنم. به همین دلیل حین وبلاگنویسی توی یک پنجره دیگه راهنمای کلاستر سازی سایت فارسی تکنوتاکس رو باز کردم و تااین مقاله تموم بشه، گذاشتم کلاسترم روی یک کامپیوتر دسکتاپم، نصب بشه!
خلاصه این رو بگم که حالا که شما دارید این رو میخونید بعد از آمریکا و ایران، جادی هم به غولهای دارای این تکنولوژی پیوسته. تنها اشکالش اینه که من دروغکی نمیگم ۲۱ سال این پروژه طول کشیده یا بیخودی کلمههای قلمبه سلمبه استفاده نمیکنم و در نتیجه نه توی اخبار هستم و نه توی دانشگاه بهم حقوق ریاست میدن (:
در عین حال حالا که بحث کلاستر شد بد نیست یادی هم بکنیم از دکتر احمد معتمدی از دانشگاه امیرکبیر. چرا که اون هم شش ماه قبل همین اختراع عظیم رو از طریق دانلود یک نرم افزار آزاد و رایگان به میهن اسلامی غالب کرده بود. و به این هم اشاره کنم که این نرمافزارهای آزاد ورایگان از قدرتهای لینوکس هستند و قابل استفاده برای هر کسی که دوست داشته باشه.
پ.ن. ای بابا! ما رو مسخره کردن! آقای دکتر جوادپور رییس چی چی دانشگاه شیراز هم چهار سال قبل همین برنامه رو دانلود و در نتیجه سـو پرکامپیوتر رو اختراع کرده بود پس من فعلا پنجمین نفر هستم: آمریکا، دکتر شریفی، دکتر احمد معتمدی، دکتر جوادپور، مهندس جادی.
نکته انحرافی: خوشبختانه در ایران اسلامی نمیتونید در گوگل به دنبال کلمه وقیح «سوپـر کامپیوتر» جستجو کنید.