روی اندروید چه اپلیکیشن‌هایی نصب کنیم

فرض کنین بعد از فکر و جمع کردن پول‌ها، اندرویدتون رو خریدین و دارین باهاش ذوق می کنین! معلومه که اولین کارتون وصل کردن دستگاه جدید به گوگل بوده تا کانتکت‌ها و ایمیل‌ها و نقاط مهم توی نقشه و غیره سینک بشن و این دستگاه جدید بشه یک دستگاه شخصی. اما قدم بعدی چیه؟ کمی ور رفتن به منوها و بازی و کشف و بعدش – در مورد من – نصب این اپلیکیشن‌ها.

سایفون ۳. معلومه که در ایران اسلامی عزیز اولین کار نصب کردن یک ضد فیلتر است. با این برنامه می شه رفت فیسبوک و به گوگل پلی وصل شد. توجه کنین که این برنامه هم فیلتره و در نتیجه باید با یک کامپیوتر دانلودش کنین و برای خودتون ایمیلش کنین و نصبش کنین. نصب این برنامه ممکنه لازم داشته باشه که از توی منوها گزینه «نصب برنامه های متفرقه» یا چنین چیزی رو فعال کنین.

بازار. این برنامه مثل گوگل پلی کار می کنه ولی در ایران. بدون مشکل می شه ازش دانلود کرد و معمولا به روزه و تعداد زیادی هم برنامه ایرانی داره. به نظرم فعلا بعد از گوگل پلی که وصل شدن بهش نیازمند سایفون است، بهترین گزینه است برای اضافه کردن برنامه به دستگاه اندرویدی شما.

Foursquare. یک برنامه برای پیدا کردن رستوران‌ها، سینماها، نونوایی‌ها و هر چیز عمومی در اطرافتون. شاید خیلی به درد اکثر آدم‌ها نخوره ولی اگر معتادش بشین می تونین تمام طول یک شام رو به موبایل چشم بدوزین و تلاش کنین از روی جی پی آر اس مزخرف ما ، چک این کنین.

Music Folder Player. برنامه پخش کننده آهنگ‌های قر و قاتی‌ای که ما داریم. اکثر پخش کننده‌های موزیک ور می دارن فایل‌ها رو بر اساس خواننده و اسم ‌هایی که توی تگ اومده مرتب می کنن و در نتیجه من و شما می مونیم و دویست تا آهن به اسم New Folderکه خواننده همه شون FolanMusicDotCom است. این موزیک پلیر اما مثل آدم بر اساس دایرکتوری می تونه فایل پخش کنه؛ چیزی که من معمولا لازم دارم.

Feedly. برای خوندن فیدها. من اخبار و وبلاگ‌ها و بقیه چیزها رو با این می خونم.

Pocket. یکی از بهترین‌های هر گوشی. اول پلاگینش رو برای فایرفاکس یا گروم دانلود می کنین و هر وقت به چیزی رسیدین که با خودتون گفتین «اینو بعدا می خونم» اون دگمه رو فشار می دین و توی پاکت بعدا می خونینیش. اونم با فرمت تر و تمیز برای خوندن روی موبایل و همچنین امکان مطالعه آفلاین.

Offline Dictionaries. یک کلام: دیکشنری آفلاین. بعد از نصب باید دیکشنری زبانی که می خواین رو بهش اضافه کنین. مثلا انگلیسی به انگلیسی.

Air Droid. بهترین برنامه برای وصل کردن کامپیوتر به گوشی. باهاش می شه فایل ترنسفر کرد، اسمس جواب داد، عکس دانلود کرد و غیره.

Viber. برای چت با دوستان و حتی حرف زدن و حتی رابطه تصویری. با قابلیت فرستادن استیکر، مکان روی نقشه و خیلی امکانات باحال دیگه.

Divar. یا همون دیوار خودمون. یک برنامه که یکسری توش دنبال فروختن جنس های دست دومشون هستن و من دنبال سرگرم شدن با دیدن اینکه کی چی رو چند می فروشه.

Moon+ Reader. کتابخون دیجیتال مورد علاقه من. معقول ور احت.

Team Viewer. برای وصل شدن به سیستم‌های راه دور و حل مشکلات آدم ها و وصل بودن به کامپیوتر در جلسات کاری و …

Google Keyboard. در اندروید کیبورد هم مثل هر چیز دیگه یک نرم افزار قابل کنترله. من کیبوردهای مختلفی رو تست کردم و بین مجانی ها این از همه بیشتر باهام جور بود. شما می تونین کیبوردهای دیگه ای رو تست کنین و به این نتیجه برسین که کدوم برای شما بهترینه.

Terminal Emulator & ConnectBot. هر گیکی باید یک کامند لاین و یک برنامه اس اس اچ هم داشته باشه. مال من این دو تا هستن.

HootSuite. رو من برای توییتر استفاده می کنم ولی چندان ازش راضی نیستم.

ُGoogle Maps. برای نقشه و مسیر یابی. خوبیش اینه که می شه روی کامپیوتر نقشه رو بررسی کرد و ستاره گذاشت و بعد روی موبایل دیدش و از اون مهمتر امکان مسیر یابی و غیره.

ُGmail. برای خوندن ایمیل‌ها.

ُGoogle Chrome. برای وبگردی

اگر شما چیز دیگه‌ای استفاده می کنین و ازش راضی هستین خوشحال می شم توی کامنت ها اضافه اش کنین تا یک لیست خوب داشته باشیم.

دوره‌های رایگان دانشگاه ام.آی.تی. با ترجمه فارسی

امید یعقوبی برامون نوشته: دانشگاه ام.آی.تی. جدیدا پروژه ی جالبی رو شروع کرده که تو اون محتوای آموزشی ارزشمندی رو به صورت آزاد در اختیار همه گذاشته . اساتید دانشگاه شهید بهشتی هم شروع به ترجمه ی این منابع کرده اند . گفتم شاید این مطلب واسه تو و رادیویِ قشنگت جالب باشه :)

گزارش شکاف جنسیتی در جهان ۲۰۱۳ و رتبه ۱۳۳ برای ایران

ranking2013

اگر گفتین شباهت کشورهای کوت دلویر، مائوریتانیا، سوریه، چاد، پاکستان و یمن چیه؟ اگر به تیتر مطلب توجه کنین شاید حدس زدنش سخت نباشه: در بین ۱۳۹ کشور جهان، تنها این شش کشور از نظر رتبه «اختلاف جنسیتی ۲۰۱۳» وضعشون از ایران بدتره.

مقایس سنجش شکاف جنسیتی کشورها از چهار بخش تشکیل شده: مشارکت و فرصت‌های اقتصادی، تحصیلات، بهداشت/سلامت و توان سیاسی. به همین دلیل هم هست که مثلا عربستان سعودی که از نظر ما توش زن ها وضع خیلی بدتری دارن، وضع بهتری از ما داره (چون از نظر تحصیلات وضع زنانش بهتره و از نظر سلامت وضع زنانش خیلی بهتره.

لینک‌ها:
صفحه گسترده گزارش اختلاف جنسیتی در جهان ۲۰۱۳ اینجا رو کلیک
مطلب روزنامه گاردین در این مورد

مرتبط:
شرمنده! شما فمنیست هستید
ممنوعیت تست بکارت اجباری در زندان‌های نظامی مصر

یک بلیت اضافی برای وب سامیت دابلین ایرلند

کنفرانس وب دوبلین ایرلند

آپدیت: بلیت‌ها واگذار شدن به یک دانشجو در دوبلین.

خواننده خوب کیبورد آزاد – آرمین – گفته که برای کنفرانس امسال وب سامیت یک بلیت اضافه داره! این بلیت بسیار ارزشمنده چون یکی از گردهمایی‌های سالانه بزرگی است که آدم ها توش سعی می کنن با شرکت های بزرگ پیوند بخورن و بین برندهای بزرگ جهان دنبال سرمایه گذار بگردن. الان سایت اصلی کنفرانس می گه که تمام بلیت‌ها و هتل‌هاش به طور کامل فروش رفتن و در نتیجه این بلیت حتی ارزشی بیشتر از مقدار اسمی‌اش هم پیدا کرده.

هفته دیگه یک کنفرانس هست در دوبلین ایرلند؛ این کنفرانس در نوع خودش بزرگترین کنفرانس سرمایه گذاری در اروپاست وشرکتها و افرادی که برای ایدشون دنبال سرمایه گذار میگردن، در این کنفرانس شرکت میکنند که ورودیش برای هر نفر ۱۰۰۰۰ یورو هست. از تمام شرکت های بزرگ و معروف از جمله گوگل و اپل هم شرکت کننده هست. من یک بلیط اضافه برای شرکت در این کنفرانس دارم و چون خیلی ارزشمنده دلم نیومد از بین بره به اضافه اینکه در طول دوره کنفرانس در یک هتل 4 ستاره اقامت خواهید داشت که اون هم مجانیه،فقط میمونه بلیط هواپیما که اون بر عهده خودتونه. فقط یاد آوری میکنم ،کسایی میتونن بیان ایرلند که پاسپورت آلمانی یا اروپایی داشته باشن چون فقط در این صورت نیاز به ویزا نخواهند داشت. دوستایی که تمایل دارن تو این کنفرانس شرکت کنند به من هرچه زودتر خبر بدند. با احترام

آرمین

اگر علاقمند هستین و شرایطش رو دارین کامنت بذارین.

ترجمه مصور فارسی شعر «نه بچه» بوکوفسکی

چند روز قبل بازنمایی تصویری شعر No Baby بوکوفسکی رو به انگلیسی گذاشتم. حالا خواننده خوب وبلاگ رضا فاطمی اونو به فارسی ترجمه و به همین وبلاگ تقدیم کرده. لذت ببرین و بدون بهانه خلق کنین.

بوکوفسکی - نه بچه اگر می خوای خلق کنی می تونی

قاتل احتمالی با جسدی خونین در گوگل مپس

جسد در نقشه های گوگل

احتمالا این رو تا حالا دیدین ولی اگر ندیدین حتما ببینین: یک مرد که داره یک جسد خون آلود رو می‌کشه تا احتمالا ببره بندازه تو رودخونه توی نقشه‌های گوگل کشف شده. اگر به بیرون زوم کنین می‌تونین ببینین که از کجا جسد رو کشیده تا لب آب.

آپدیت: بنا به کامنت مبین رنجبر این احتمالا یک سگ است که از آب اومده بیرون و خیس خیس خودش رو رسونده به صاحبش. اینجا رو نگاه کنین.

ساخت زنجیر؛ تصویری مسحور کننده

chain

اگر می خواین ببینین زنجیر چطوری ساخته می شه روی ادامه مطلب کلیک کنین تا گیف تصویری سه و نیم مگی لود بشه.

ادامه خواندن “ساخت زنجیر؛ تصویری مسحور کننده”

اپلیکیشن آی.بنزین برای اندروید

احتمالا اکثر ساکنان وبلاگستان حالا دیگه اپلیکیشن و سایت آی.بنزین رو می‌شناسن؛ سیستمی برای پیدا کردن پمپ بنزین‌های تهران و کشف اینکه کجا راحت‌تر از قبل می تونیم باک‌مون رو پر کنیم. این گروه هم ایده خوبی داره و هم اجرای خوبی ازش داده و هم روابط عمومی اش قوی کار می کنه (: الان هم اپلیکیشن اندرویدشون روی زنبیل اومده و من مشغول نصبش چون حدس می‌زنم یک جایی حسابی به درد بخوره.